Wednesday, December 16, 2015

My Birthday Short Stories


A Birthday wish from Dad.

Me : Papa, papa tak wish May (me) birthday pun....

Papa : Oh, ya. Erm... Okay, nanti papa hantar message.

Me : Hah? Hahahahaha. Ape papa ni....

And I still haven't receive any birthday wish from him.
Huhu.



A Fruity Birthday Cake

Matt : Cake ni kitaorang beli dekat Lavender. Kitaorang tanya akak yang jaga kat situ, "Kak, cake apa yang sesuai dengan orang yang nama Sofea?" dan akak tu tunjuk kek buah ni.

Me : Entah betul entah tidak cerita kau ni.

Matt : Betul. Agaknya kalau kitaorang cakap kat akak tu cake untuk orang nama Peah, mungkin akak tu tunjuk kek pisang je.

Me : Kurang asam.


Queen of the day

So, I was laughing so hard at a joke.

Amir : Hey, jangan gelak macam tu boleh tak?

Me : Harini birthday aku.

Amir : Okay, okay. Gelak lah...

the you-can-do-anything-you-want day.

Junior

Met my juniors at the middle of the staircase. 3 of them. We stopped to say hi at each other and shook hands.
Me : Harini birthday akak.

Darina and Lia heard me saying that. They kinda shook their heads and laughed.

Juniors : Ye ke, kak? (they were excited and started singing Birthday song together for me, at the middle of the staircase.)

Me : Hahaha Thank you thank you...

Sure is nice to have such cheerful juniors.



No comments:

Post a Comment