Monday, June 1, 2015

JODOH KUAT


Aku pernah ada boyfriend cina time kindergarten.
Hebat kan aku. Kindergarten dah start ber-boipren.

Hahaha.
Not really a boyfriend. But admirers.
Dia admire aku, aku tak boleh nak buat apa lah. (Hahaha)
Time tu, aku ada 3 admirers in total. (Sekarang satu pun tarak)

Graduate kindergarten, dah tak jumpa dah. Lost contact. 
Zaman aku dulu, budak kecik tak pakai handphone macam bebudak sekarang.

But, after a few years. Aku ternampak dia. 
Rupa-rupanya dia belajar di sekolah menengah yang sama dengan aku.
And he is a year younger








And dia tak kenal aku dah.
Probably because aku pakai tudung dan spek mata.
Ataupun dah memang lupa dah.
Guys~

Then I graduated high school.
Aku further ke Asasi Sains UPM.

Setahun berlalu,
Tengok-tengok, dia pun dapat Asasi Sains UPM.


hmm, jodoh kuat ni.
Hihi.



2 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete