Saturday, February 7, 2015

Just Something I Want To Remember

Assalamualaikum,

So I just had a little chat on FB with a good guy friend of mine, Izzad. Usually, it's always about that particular person. And Izzad guessed it right about what happened.



Me: Haritu nak naik monorail. Ramai orang tengah tunggu. Then dia berjaya naik tapi aku tak lepas naik. So aku tunggu jelah the next monorail. Then, kat station mana tah, tiba-tiba dia muncul. Rupanya dia turun kat station tu untuk naik monorail yang aku naik.

Izzad: Aku suka part monorail tu.. :D

Me: Then, dalam monorail tu dia panggil aku ke tingkap. dia kata "Tengok landasan tu. Nanti dia bercantum jadi satu" Pfftttt....

Izzad: Aku suka jugak part landasan tu. Hahaha :D



And we chat some more about that particular person. A guy.

And semua part yang Izzad suka tu, even though it sounded like nothing much but it's one of my favorite memories.

The one I couldn't forget.




1 comment: