Monday, August 25, 2014

Medical Checkup Nightmare

Pagi Isnin yang mendung.Aku berada dalam kereta menuju ke Pusat Kesihatan UPM untuk membuat medical checkup.
Hmm. Aku keseorangan.

Semuanya berjalan lancar.
Bergerak dari kaunter ke kaunter.
tetapi di kaunter pertama lah terletaknya benda yang merupakan satu nightmare bagi aku.

Sementara menunggu pesakit lain selesai di kaunter pertama, aku perhatikan je benda itu.
dan benda itu adalah ------ Mesin Penimbang Berat

Selesai check tekanan darah, mata dan tinggi...
akhirnya, tiba masanya aku naik ke Mesin Penimbang Berat.
Dan resultnya.... *facepalm*
*menangis di tepi tangga*
hahahaha

But overall, semuanya berjalan lancar...
A'a datang but then nombor giliran aku dah tiba di kaunter x-ray and i forgot to say goodbye to her. (sorry a'a)

Dan akhir sekali, doktor pulak yang check.
Sementara aku menunggu untuk masuk ke bilik doktor, aku dapat mesej daripada A'a

"i think i saw your crush just now"

"What?? Where?? Dia dengan siapa?"

"Dia kat kaunter depan. Aku nak balik dah. babai semoga kau dapat jumpa dia"

So, i stare outside the room for the next few minutes. Luar pintu tu terus nampak kaunter pembayaran dan pendaftaran. Aku pandang je sampai sakit mata. and yes, i think i saw him ^^

but, it's not him that i'm looking for.
but oh well.
everything went well.
Alhamdulillah.



2 comments:

  1. So bukan dia lah? Huuemmm, igt kan dia sbb without kupiah, i can't recognize him.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu memang dia haha tapi bukan dia yang kucari

      Delete